Βιταμίνες - Πρωτεϊνες - Μέταλλα

Όταν είστε στην Μύκονο, είναι σίγουρο πως θα χρειαστείτε συμπληρώματα διατροφής. Είτε είναι για την δουλειά σας, είτε για να αντιμετωπίσετε ενα κρυολόγημα, είτε για να ανταποκριθείτε στις ανάγκες της κοινωνικής ζωής της Μυκόνου, ο δρόμος σας θα σας οδηγήσει στα φαρμακεία μας. Εδώ θα βρείτε την πιο πλήρη και ενημερωμένη γκάμα συμπληρωμάτων διατροφής στην Μύκονο, και απο τις καλύτερες στην Ελλάδα. Με γνόμωνα τις ανάγκες και του ποιο απαιτητικού πελάτη, εχουμε δημιουργήσει μια εξαιρετική συλλογή, και δεν μπορείτε παρα να μείνετε εντυπωσιασμένοι

Η αφοσίωση της Quest στην ποιότητα, την καινοτομία, την τεχνολογία και την έρευνα έχει ως αποτέλεσμα η εταιρία να δίνει μεγαλύτερη έμφαση στη διαδικασία παραγωγής, από το αρχικό στάδιο επιλογής της πρώτης ύλης μέχρι και τον έλεγχο ποιότητας του τελικού προϊόντος.

H Solgar ιδρύθηκε το 1947 στο Lower Manhattan στη Νέα Υόρκη και είναι σήμερα ηγέτης στην αγορά των Συμπληρωμάτων Διατροφής παγκοσμίως. Στον πυρήνα της φιλοσοφίας της από την αρχή της δημιουργίας της είναι η παρασκευή και διάθεση συμπληρωμάτων διατροφής υψηλής ποιότητας, για την προάσπιση της υγείας μας.

Έχοντας εμπειρία πάνω από 30 χρόνια, η LAMBERTS με τη δυναμική της παρουσία στον κλάδο των συμπληρωμάτων διατροφής, παράγει και παρέχει στον καταναλωτή εξειδικευμένα σκευάσματα που καλύπτουν κάθε ανάγκη υγείας και συντελούν στην καλύτερη ποιότητα της σύγχρονης ζωής μας.

Η καινοτομία είναι το κλειδί για την επιτυχία της Vitabiotics. Αυτό σημαίνει ότι η εταιρία βρίσκεται συνεχώς μέσα στο πεδίο των εξελίξεων της παγκόσμιας έρευνας, ενώ παράλληλα παραμένει δέκτης μηνυμάτων των συγκεκριμένων αναγκών των καταναλωτών.

h Health Aid εχει ειδικευτεί διεθνώς στη δημιουργία συνδυασμών βιταμινών με βότανα και διατροφικά στοιχεία για την παραγωγή ειδικών συνθέσεων με συνεργιστικά αποτελέσματα, όπως για παράδειγμα τα προϊόντα Osteoflex.

Η Forte Pharma, μια εταιρεία με εξειδικευμένες φόρμουλες συμπηρωμάτων διατροφής, πρωταγωνιστεί στα φαρμακεία μας με τις καινοτόμες φόρμουλές της. Αγαπημένη από μεγάλο μέρος του κοινού μας, θα γίνει και δική σας αγαπημένη.

TOP