Αντηλιακά

Τα αντηλιακά μας

Το μόνο σίγουρο όταν έρθετε στην Μύκονο, οτι θα αγοράσετε το αντηλιακό σας.  Ξέρουμε τι χρειάζεστε, και σας προσφέρουμε μια πολύ μεγάλη γκάμα αντηλιακών που είναι σε θέση να ικανοποιήσει ακόμα και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Με ιδιαίτερες προτάσεις για όλους τους τύπους δέρματος, επιλογές για ακνεϊκό, ξηρό ή ατοπικό δέρμα, αντηλιακά με αντιγηραντικές ιδιότητες και πολλά άλλα, είναι σίγουρο οτι θα βρείτε αυτό που χρειάζεστε. Με όλες τις εταιρείες φαρμακευτικών καλλυντικών και όχι μόνο, επισκεφτείτε τα καταστήματά μας και είναι σίγουρο πως θα μείνετε ευχαριστημένοι

Ανακάλυψε τα δερματολογικά προϊόντα περιποίησης La Roche-Posay για το ευαίσθητο δέρμα, κατάλληλα για βρέφη, παιδιά και ενηλίκους.

Η Πρώτη σειρά καλλυντικών απευθείας από την Αισθητική Ιατρική. Οι καλύτεροι γνώστες της μεσοθεραπείας, με την σφραγίδα των εργαστηρίων Filorga.

Με τα δερμοκαλλυντικά αιχμής, τα Εργαστήρια LIERAC Paris σχεδιάζουν την ομορφιά του μέλλοντος. Δημιουργώντας συνεχώς πιο αποτελεσματικά προϊόντα περιποίησης, η μάρκα μεταθέτει τα όρια της ηλικίας.

Avene Eau thermale - Ανακαλύψτε τα προϊόντα μας για όλες τις ανάγκες του δέρματός σας: αντηλιακή προστασία, βρέφος, παιδί, γυναίκα, άντρας.

Ανακαλύψτε όλα τα προϊόντα περιποίησης προσώπου, σώματος και καλλυντικά για κάθε τύπο επιδερμίδας της Vichy.

Με το όνομά της να ειναι παντρεμα των λέξεων "Nature" & "Luxe", η εταιρεία Nuxe συνδιάζει τα φυσικά συστατικά με την πολυτέλεια. Το  DNA της Nuxe είναι το πάντρεμα της φύσης με μία σταγόνα μαγείας.

Στην πολύ γνωστή σειρά της Polysianes ανήκουν τα pol;y δημοφιλή αντηλιακά προϊόντα με τα μοναδικό λάδι Monoi Morinda

Ανακαλύψτε την Ελληνική εταιρεία σχεδιασμού και παραγωγής δερμοκαλλυντικών προϊόντων για ενήλικες και βρέφη

Η APIVITA είναι μια εταιρεία με ισχυρή φιλοσοφία, αξίες, κοινωνική υπευθυνότητα, παράδοση και καινοτομία. Έχει εξελιχθεί σε ένα διαρκώς εξελισσόμενο σύμπαν από ανθρώπους, προϊόντα, σκοπούς, αξίες, όνειρα και νέα εγχειρήματα.

Προτοπόρος εταιρεία στα φυτικά καλλυντικά και τα ομοιοπαθητικά προϊόντα, η Κορρές έχει δημιουργήσει ενα πολύ μεγάλο κοινό στα Ελληνικά φαρμακεία.

Αν το πιο σημαντικό για εσάς τώρα είναι να απολαμβάνετε τη ζωή σας στο έπακρο, τότε ήμασταν χρήσιμοι. DUCRAY, προϊόντα που βελτιώνουν την καθημερινότητά σας.  

Λάδι με το αυθεντικό Monoi της Ταϊτής που είναι γνωστό παγκοσμίως για τις καλλωπιστικές και ευεργετικές του ιδιότητες στο δέρμα και στα μαλλιά. Φτιαγμένο με την παραδοσιακή Πολυνησιακή συνταγή, από υλικά 100% φυσικής προέλευσης, με λάδι καρύδας και φυσικά λάδι Monoi.

Με το μοναδικό στον κόσμο λάδι Monoi, και τα μεθυστικά τους αρώματα, τα αντηλιακά της HEI POA σας καλούν να τα ανακαλύψετε και να ταξιδέψετε μαζί τους στα τροπικά νερά της Ταϊτής

TOP