Φυτικά - Βιολογικά Προϊόντα

Στα φαρμακεία μας, μπορούμε να σας δηλώσουμε ότι όσον αφορά τα φυτικά και τα βιολογικά καλλυντικά, έχουμε την εξειδίκευση και τα προϊόντα. Με μια συλλογή που έχει τις καλύτερες μάρκες φυτικών καλλυντικών, μπορούμε να σας ακούσουμε και να σας προτείνουμε το πιο κατάλληλο για εσάς, ξέροντας ότι θα μείνετε παραπάνω από ευχαριστημένοι. Περιποίηση προσώπου, αιθέρια έλαια, βάμματα, σαμπουάν είναι κάποια μόνο από αυτά. Και με μια πολύ περιεκτική γκάμα τυποποιημένων άρα και εγγυημένων βιολογικών προϊόντων, είναι σίγουρο ότι θα κερδίσουμε την εμπιστοσύνη σας.

Προτοπόρος εταιρεία στα φυτικά καλλυντικά και τα ομοιοπαθητικά προϊόντα, η Κορρές έχει δημιουργήσει ενα πολύ μεγάλο κοινό στα Ελληνικά φαρμακεία.

Στην πολύ γνωστή σειρά της Polysianes ανήκουν τα εξαιρετικής ποιότητας δημοφιλή αντηλιακά προϊόντα με τα μοναδικό λάδι Monoi Morinda

Με το όνομά της να ειναι παντρεμα των λέξεων "Nature" & "Luxe", η εταιρεία Nuxe συνδιάζει τα φυσικά συστατικά με την πολυτέλεια. Το  DNA της Nuxe είναι το πάντρεμα της φύσης με μία σταγόνα μαγείας.

H PHYTO φροντίζει τα μαλλιά από τη ρίζα μέχρι την άκρη, με απόλυτο σεβασμό στο οικοσύστημα των μαλλιών σε κάθε τύπο μαλλιών

Η Bioaroma, από την Κρήτη, είναι μια καθετοποιημένη μονάδα παραγωγής αιθερίων ελάιων, με δικές της καλλιέργειες, αποστακτήριο και εργαστήριο συσκευασίας.

Καλλυντικά που ενισχύουν την δύναμη της επιδερμίδας. Καθαρισμός, Ενυδάτωση, Αντιγήρανση, Αντηλιακή Προστασία, Βάσεις... Τίποτα λιγότερο... τίποτα περισσότερο... Αυτό ακριβώς που χρειάζεται το δέρμα!

Με προέλευση από την γειτονική μας Τήνο, τα προϊόντα Βιολόγος αν και με μόλις 3 χρόνια παρουσίας στο κατάστημά μας, έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη μας. Λάδια βάσης, αιθέρια έλαια, κρέμες, είδη διατροφής, η ποικιλία που μας προσφέρει ο Βιολόγος είναι ανεξάντλητη.

Η APIVITA είναι μια εταιρεία με ισχυρή φιλοσοφία, αξίες, κοινωνική υπευθυνότητα, παράδοση και καινοτομία. Έχει εξελιχθεί σε ένα διαρκώς εξελισσόμενο σύμπαν από ανθρώπους, προϊόντα, σκοπούς, αξίες και όνειρα.

Τα προιόντα μας παρασκευάζονται στην γαλλία με βάση τους θησαυρούς της βοτανικής. Προσεκτικά επιλεγμένα.

TOP