Η ιστορία μας

1980
1980

1980

Το 1980 ο Κίμων Κουκουζέλης και ο Γιώργος Σταματόπουλος φτάνουν στη Μύκονο, έχοντας τελειώσει Φαρμακευτική στην Ιταλία και φέρνοντας νέες ιδέες, πολλή γνώση και μία νέα για την εποχή προσέγγιση στη υγεία και την ομορφιά. Εντυπωσιασμένοι από το νησί, αποφασίζουν να δραστηριοποιηθούν επαγγελματικά στην περιοχή Ανω Ματογιάννι, εγκαινιάζοντας έτσι το δεύτερο φαρμακείο του νησιού - μέχρι τότε, το ένα και μοναδικό φαρμακείο στη Μύκονο ήταν στην περιοχή Γυαλός και ανήκε στον Κο Μαρκαντωνάκη, ο οποίος κατόπιν συνταξιοδοτήθηκε. Στη συνέχεια, ο Γιώργος αποφασίζει να αποσυρθεί και να επιστρέψει στην Αθήνα.

1991

1991

Το 1991, το φαρμακείο μεταφέρεται στο Κάτω Ματογιάννι, δίπλα στο θρυλικό μπαρ “Pierro’s”, όπου και εδρεύει μέχρι το 2011.

1992

1992

Παράλληλα, το 1992, η Άννα Κουκουζέλη καινοτομεί ανοίγοντας το πρώτο φαρμακείο εκτός Χώρας Μυκόνου, δίπλα στο Κέντρο Υγείας του νησιού, εκεί που συνεχίζει να βρίσκεται μέχρι σήμερα. Κατόπιν, το 2011 το φαρμακείο του Κίμωνα μεταφέρεται και αυτό εκτός χώρας, στην περιοχή Βουγλί, όπου εδρεύει από τότε.

2004

2004

Το 2004, εγκαταστάθηκε σύστημα μηχανοργάνωσης, από τα πρώτα σε φαρμακείο στην ελλάδα, και υιοθετήθηκε το σύστημα “πιστότητας πελάτη” με σήμερα πάνω από 9.000 μέλη στην Μύκονο.

2012

2012

Από το 2012, τα ηνία αναλαμβάνει η νέα γενιά της οικογένειας Κουκουζέλη, πάντα με την βοήθεια και την υποστήριξη της παλιάς και έμπειρης γενιάς.

Έκτοτε τα καταστήματα έχουν πολλαπλασιαστεί απο 2 σε 4, και το ανθρώπινο δυναμικό έχει εκτοξευτεί από 4 σε 18 άτομα τη σεζόν.Η γκάμα προϊόντων των φαρμακείων Κουκουζέλης συναγωνίζεται την πλειοψηφία των φαρμακείων της Αθήνας. Επίσης, είναι από τα πρώτα φαρμακεία στην Ελλάδα που το 1998 εγκατέστησε πλήρη μηχανοργάνωση, με σκοπό την άριστη διαχείριση αποθεμάτων φαρμάκων, ώστε να καλύπτονται οι ανάγκες όλου του νησιού.

Σήμερα

Σήμερα

Πλέον, αυτό που εκφράζει την επιχείρησή μας είναι η εξειδίκευση, η ποικιλία, ο επαγγελματισμός, η εμπεριστατωμένη συμβουλευτική παροχή, και όλα αυτά σε ένα ανθρώπινο πλαίσιο με πολύ φιλική διάθεση και ζεστό χαμόγελο.

Τώρα μπαίνουμε στην νέα εποχή, χρησιμοποιώντας τα εργαλεία της τεχνολογίας, αλλά χωρίς να ξεχνάμε την ανθρωπινη πλευρα του φαρμακείου μας.

Σήμερα
TOP