Οι συνεργάτες μας στην περιποίηση προσώπου

Στην Μύκονο δεν χρειαζόμαστε συστάσεις: Με την ιστορία μας και την αγάπη που εσείς μας δείχνετε, έχουμε αποκτήσει την εμπιστοσύνη σας και έχουμε εμπλουτίσει την συλλογή μας με όλες τις ποιοτικές μάρκες καλλυντικών προσώπου, μια γκάμα που ξεκινάει στις πλέον premium και φτάνει στις πιο γνωστές και αγαπημένες μάρκες σας. Και σε συνδυασμό με τις περιποιήσεις προσώπου που εσείς αγαπάτε και εμείς σας προσφέρουμε, γνωρίστε στα φαρμακεία μας μια απαράμιλλη εμπειρία ομορφιάς και υγείας.

Καλλυντικά που ενισχύουν την δύναμη της επιδερμίδας. Καθαρισμός, Ενυδάτωση, Αντιγήρανση, Αντηλιακή Προστασία, Βάσεις... Τίποτα λιγότερο... τίποτα περισσότερο... Αυτό ακριβώς που χρειάζεται το δέρμα!

Η Πρώτη σειρά καλλυντικών απευθείας από την Αισθητική Ιατρική. Οι καλύτεροι γνώστες της μεσοθεραπείας, με την σφραγίδα των εργαστηρίων Filorga.

Με τα δερμοκαλλυντικά αιχμής, τα Εργαστήρια LIERAC Paris σχεδιάζουν την ομορφιά του μέλλοντος. Δημιουργώντας συνεχώς πιο αποτελεσματικά προϊόντα περιποίησης, η μάρκα μεταθέτει τα όρια της ηλικίας.

Avene Eau thermale - Ανακαλύψτε τα προϊόντα μας για όλες τις ανάγκες του δέρματός σας: αντηλιακή προστασία, βρέφος, παιδί, γυναίκα, άντρας.

Ανακάλυψε τα δερματολογικά προϊόντα περιποίησης La Roche-Posay για το ευαίσθητο δέρμα, κατάλληλα για βρέφη, παιδιά και ενηλίκους.

Ανακαλύψτε όλα τα προϊόντα περιποίησης προσώπου, σώματος και καλλυντικά για κάθε τύπο επιδερμίδας της Vichy.

Με το όνομά της να ειναι παντρεμα των λέξεων "Nature" & "Luxe", η εταιρεία Nuxe συνδιάζει τα φυσικά συστατικά με την πολυτέλεια. Το  DNA της Nuxe είναι το πάντρεμα της φύσης με μία σταγόνα μαγείας.

Ανακαλύψτε την Ελληνική εταιρεία σχεδιασμού και παραγωγής δερμοκαλλυντικών προϊόντων για ενήλικες και βρέφη

Η APIVITA είναι μια εταιρεία με ισχυρή φιλοσοφία, αξίες, κοινωνική υπευθυνότητα, παράδοση και καινοτομία. Έχει εξελιχθεί σε ένα διαρκώς εξελισσόμενο σύμπαν από ανθρώπους, προϊόντα, σκοπούς, αξίες, όνειρα και νέα εγχειρήματα.

Προτοπόρος εταιρεία στα φυτικά καλλυντικά και τα ομοιοπαθητικά προϊόντα, η Κορρές έχει δημιουργήσει ενα πολύ μεγάλο κοινό στα Ελληνικά φαρμακεία.

Αν το πιο σημαντικό για εσάς τώρα είναι να απολαμβάνετε τη ζωή σας στο έπακρο, τότε ήμασταν χρήσιμοι. DUCRAY, προϊόντα που βελτιώνουν την καθημερινότητά σας.  

Στην πολύ γνωστή σειρά της Polysianes ανήκουν τα pol;y δημοφιλή αντηλιακά προϊόντα με τα μοναδικό λάδι Monoi Morinda

TOP