Περιποίηση Μαλλιών

Τα προϊόντα για τα μαλλιά ήταν πάντα ενας τομέας στον οποίο η εξειδίκευση των φαρμακείων μας ήταν γνωστή σε όλη την Μύκονο. Από τα πρώτα φαρμακεία πανελλαδικά με τόση μεγάλη γκάμα προϊόντων μαλλιών, για την πιο απλή έως και την πιο πολύπλοκη περιποιηση, συνεχίζουμε αυτή τη παράδοση και σας προσφέρουμε μια πολύ μεγάλη γκάμα προϊόντων που σας προσφέρουν μια μοναδική εμπειρία περιποίησης των μαλλιών σας. Ελάτε για να την ζήσετε.

Τα προιόντα μας παρασκευάζονται στην γαλλία με βάση τους θησαυρούς της βοτανικής. Προσεκτικά επιλεγμένα.

Η δερματολογική και καλλυντική εξειδίκευση για την υγεία και την ομορφιά των μαλλιών. Στοχευμένη φροντίδα για τα προβλήματα της τρίχας από την κορυφή έως τις άκρες.

H PHYTO φροντίζει τα μαλλιά από τη ρίζα μέχρι την άκρη, με απόλυτο σεβασμό στο οικοσύστημα των μαλλιών σε κάθε τύπο μαλλιών

Αν το πιο σημαντικό για εσάς τώρα είναι να απολαμβάνετε τη ζωή σας στο έπακρο, τότε ήμασταν χρήσιμοι. DUCRAY, προϊόντα που βελτιώνουν την καθημερινότητά σας.  

Ανακάλυψε τα δερματολογικά προϊόντα περιποίησης La Roche-Posay για το ευαίσθητο δέρμα, κατάλληλα για βρέφη, παιδιά και ενηλίκους.

Ανακαλύψτε την Ελληνική εταιρεία σχεδιασμού και παραγωγής δερμοκαλλυντικών προϊόντων για ενήλικες παιδιά και βρέφη.

Η APIVITA είναι μια εταιρεία με ισχυρή φιλοσοφία, αξίες, κοινωνική υπευθυνότητα, παράδοση και καινοτομία. Έχει σαν κέντρο της τους ανθρώπους, τις αξίες και τα όνειρα.

Προτοπόρος εταιρεία στα φυτικά καλλυντικά και τα ομοιοπαθητικά προϊόντα, η Κορρές έχει δημιουργήσει ενα πολύ μεγάλο κοινό στα Ελληνικά φαρμακεία.

Sostar. Ελληνική σειρα σαμπουάν που χάρη στην πλούσια σύνθεση του σε πρόπολη, έλαιο ελιάς, βιολογικό γάλα γαϊδούρας πανθενόλη και πρωτεϊνες σιταριού.

TOP