Κίμων Κουκουζέλης, Φαρμακοποιός

Κίμων
Φαρμακοποιός

Γεννημένος το 1951, ο φαρμακοποιός Κιμων Κουκουζέλης σπούδασε φαρμακευτική στο πανεπιστήμιο της Μπολόνια στην Ιταλία. Πασίγνωστος στο νησί, ολοι εμπιστεύονται τη γνώμη του σε θέματα υγείας. Το φαρμακείο του, το οποίο έχουν επισκεφτεί όλες οι διασημότητες που συχνάζουν στη Μύκονο, είναι το μακροβιότερο του νησιού.

Αννα Κουκουζέλη, Φαρμακοποιός

Άννα
Φαρμακοποιός

Επίσης γεννημένη το 1951, τελείωσε φαρμακευτική στο Πανεπιστήμιο της Μπολόνια. Επίσης πασίγνωστη στο νησί της Μυκόνου, «η Αννούλα μας», είναι διάσημη για το χαμόγελο, την καλοσύνη και την εμπειρία της. Υπεύθυνη για τη λειτουργία του πρώτου φαρμακείου εκτός Χώρας, ακριβώς δίπλα στο Κέντρο Υγείας, διευκολύνοντας έτσι πολλούς κατοίκους, έχει σταθεί δίπλα σε όλους τους μυκονιάτες στα καλά και στα κακά τους για 27 χρόνια τώρα.

Δημήτρης
Φαρμακοποιός

Γεννημένος το 1986, τελείωσε φαρμακευτική στην Αθήνα και είναι κάτοχος δύο μεταπτυχιακών, ένα στην βιομηχανική φαρμακευτική και ένα στην νανοτεχνολογία, αποκτηθέντα στην Αθήνα και στην Οξφόρδη αντίστοιχα. Υποψήφιος διδάκτωρ χημικός μηχανικός στο Μετσόβιο πολυτεχνείο, έχει πολλή όρεξη να συνεχίσει την παράδοση των γονιών του ώστε να εξακολουθήσουν τα φαρμακεία Κουκουζέλης να αποτελούν σημείο αναφοράς στην υγεία, στη Μύκονο κι όχι μόνο.

Φωφώ
Βοηθός φαρμακείου

Εργάζεται εδώ και 12 χρονια στο φαρμακείο μας ως βοηθός φαρμακοποιού. Πάντα καλοσυνάτη και εξυπηρετική, είναι εξειδικευμένη καλύτερα από οποιονδήποτε άλλον στο καλλυντικό, και έχει πάντα να προτείνει το κατάλληλο προϊόν ομορφιάς, συμπλήρωμα διατροφής ή προϊόν περιποίησης για την κάθε περίπτωση. Έχει μια φανταστική σχέση με τα ζώα και με το περιβάλλον, και είναι ιδιαίτερα ενεργή στην κοινότητα της Μυκόνου.

Λίλα
Φαρμακοποιός

Με καταγωγή από τα Τρίκαλα και πτυχίο στην φαρμακευτική Αθηνών, η Λίλα έχει αφήσει το στίγμα της στην Μύκονο. Αξιαγάπητη και με μια πολύ εξαιρετική γνώση των φαρμάκων και των καλλυντικών, είναι σημείο αναφοράς στην Μύκονο για την συμβουλή της. Εξειδικευμένη στα προϊόντα περιποίησης προσώπου και στο συμπλήρωμα διατροφής, εχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του νεαρού κοινού της Μύκόνου.

Μαρία
Ανθρώπινο δυναμικό

Η Μαρία ανήκει στο ανθρώπινο δυναμικό των φαρμακείων Κουκουζέλη εδώ και 5 χρόνια. Εξειδικεύεται στο καλλυντικό καθώς και στο φάρμακο, έχοντας πάντα τη «φαρέτρα»της γεμάτη με χρήσιμες συμβουλές υγείας. Η ενασχόλησή της με τη δημοσιογραφία, τη μουσική και τον κινηματογράφο, την καθιστά ιδιαίτερα δημιουργική, με πολλές ιδέες και με διάθεση να οδηγήσει τα φαρμακεία μας στην εποχή των multimedia και των social media.

Αριστέα Χαραλάμπους, Βοηθός Φαρμακείου

Αριστέα
Βοηθός φαρμακείου

Βοηθός φαρμακείου, με το μεγαλύτερο χαμόγελο που υπάρχει. Πάντα εξυπηρετική, με εξαιρετική αντίληψη του ιστορικού και των πελατών, με ευρύτατο πεδίο γνώσεων στην φαρμακευτική, αποπνέει πλήρη εμπιστοσύνη. Δεν είναι τυχαίο πως όλοι οι ασθενείς ζητούν την γνώμη της για όλα τα θέματα υγείας που τους απασχολουν.

Γωγώ, Νοσηλεύτρια

Γωγώ
Νοσηλέυτρια

Γέννημα θρέμα Μυκονιάτισσα, με πτυχείο στην νοσηλευτική στα Γιάννενα, η Γωγώ αποτελεί ένα μέλος της ομάδας με απόλυτη εξειδίκευση στην εξυπηρέτηση και φροντίδα ασθενών. Με τεράστια αγάπη στον άνθρωπο και πίστη στην αξία της ανθρώπινης ζωής, προσφέρει της γνώσεις της καθημερινά στο φαρμακείο μας και στους ανθρώπους που ζητάνε την συμβουλή και την εξειδίκευσή της.

Αθηνά Χατζή

Αθηνά
Αισθητικός - Make up artist

Όταν έρχεται η ώρα για καλλυντικό και για μακιγιάζ, η Αθηνά είναι η απόλυτη λύση στην Μύκονο. Με χρόνια εμπειρίας στις μεγαλύτερες μάρκες καλλυντικών όπως η Shisheido και η La prairie, και με ακόμα περισσότερα χρόνια εμπειρίας σαν Make up artist, η Αθηνά προσφέρει τώρα τις γνώσεις της στα καλλυντικά του φαρμακείου, και κάνει περιποιήσεις προσώπου και μακιγιάς κατάλληλα για κάθε περίσταση.

Ναταλύ Θεοτόκη, Φυσιοθεραπευτρια

Ναταλί
Φυσιοθεραπευτρια

Με καταγωγή και μεγαλωμένη στην Μύκονο, η Ναταλί είναι απο τα νεότερα μέλη της ομάδας μας, συμμετέχοντας από το 2017. Με υπερπλήρεις γνώσεις φυσιολογίας και φυσιοθεραπείας και αθλητικής διατροφής, είναι σημείο αναφοράς στην συμβουλή συμπληρώματος διατροφής στην Μύκονο.

Μαρία Θαρροπούλου, Βοηθός Φαρμακείου

 
Βοηθός Φαρμακείου

Με καταγωγή από την Θεσαλονίκη και με πτυχείο βοηθού φαρμακείου από την ίδια πόλη, η Μαρία ήρθε στην ομάδα μας το 2018 με πολλή όρεξη και πολλές δημιουργικές ιδέες. Είναι πάντα πρόθυμη να προσφέρει την εξειδικευσή της είτε σε φάρμακα είτε σε καλλυντικά και συμπληρώνει την γνώση της με μεγάλη εμπειρία του φαρμακευτικού εργαστηρίου και του γαληνικού σευάσαμτος

Η ομάδα μας

Αποτελείτε από καταρτισμένο προσωπικό που μπορεί να σας εξυπηρετήσει για όλες σας τις ανάγκες!

TOP