Συμπυκνωτές οξυγόνου
Συμπυκνωτές οξυγόνου

Με δυνατότητες επιλογής ενοικίασης η αγοράς, τα φαρμακεία μας σας προσφέρουν συμπυκνωτές οξυγόνου τελευταίας τεχνολογίας. Με διαθέσιμα σχέδια πρίζας ή και πλήρως φορητών συμπυκνωτών με μπαταρία, ελάτε στα φαρμακεία μας να σας προσφέρουμε αυτό που χρειάζεστε.

Αναπηρικά Αμαξίδια
Αναπηρικά αμαξίδια

Ελάτε τώρα στα φαρμακεία μας για το αναπηρικό αμαξίδιο που χρειάζεστε. Υπάρχει δυνατότητα αγοράς είτε ενοικίασης για οποιοδήποτε χρονικό διάστημα χρειάζεστε.

Νεφελοποιητές
Νεφελοποιητές

Αν χρειάζεστε Νεφελοποιητή για την καλύτερη χορήγηση του φαρμάκου σας, ελάτε στα φαρμακεία μας και διαλέξτε ανάμεσα στην μεγάλη γκάμα που διαθέτουμε. Με την εμπειρία και την εξειδίκευσή μας, μπορούμε να σας εγγυηθούμε οτι θα μείνετε παραπάνω απο ευχαριστημένοι

Πιεσόμετρα
Πιεσόμετρα Hartmann - Microlife - Omron

Ελάτε τώρα στα φαρμακεία μας και επιλέξτε ανάμεσα στην πολύ μεγάλη και εξειδικευμένη γκάμα απο πιεσόμετρα που διαθέτουμε. Με επιλογές από τις πλέον δημοφιλείς και αξιόπιστες εταιρείες, και με χαρακτηριστικά ιδιέτραιρα προσαρμοσμένα σε κάθε ηλικία, έχετε την δυνατότητα αν επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα.

Φιαλες Οξυγόνου
Φιάλες οξυγόνου

Είτε πρόκειται για μόνιμη χρήση, είτε για ενοικίαση για όσο διάστημα χρειάζεστε, μπορείτε να αγοράσετε ή να νοικιάσετε την φιάλη σας οξυγόνου απο εμάς. Διαθέτουμε τα περισσότερα μεγέθη ετοιμοπαράδοτα και όλα τα διαθέσιμα κατόπιν παραγγελίας

Πρωτοπόρος εταιρεία στα ιατρικά είδη και τις ιατρικές συσκευές, η Paul Hartmann προσφέρει πιεσόμετρα θερμόμετρα όπως και ιατρικό εξοπλισμό απαράμιλλης ποιότητας που θα βρείτε στα φαρμακεία μας.

Με συσκευές όπως ζυγαριές μπάνιου και οξύμετρα, η Beurer έχει λύσεις για κάθε ανάγκη της καθημερινότητας σας.

Η Microlife είναι ένας από τους παγκόσμιους ηγέτες στην ανάπτυξη και την κατασκευή ιατρικού διαγνωστικού εξοπλισμού.  Θερμόμετρα, πιεσόμετρα, και συσκευές αναπνευστικής φροντίδας με εγγύηση τουλάχιστον 5 ετών.

Χωρίς να χρειάζονται συστάσεις, η Omron είναι η πρώτη εταιρεία που προσέφερε τα πιεσόμετρα για μέτρηση πίεσης στο σπίτι. Με συσκευές όπως ζυγαριές, πιεσόμετρα και θερμόμετρα μεταξύ άλλων, η πλήρης γκάμα της Omron είναι σε θέση να καλύψει κάθε σας ιατρική ανάγκη.

Ηε παρουσία σε όλον τον κόσμο, η Airsep παράγει τους δημοφιλείς συμπυκνωτές οξυγόνου Visionaire. Αξιόπιστοι όσο τίποτα άλλο μπορείτε να νιώσετε ασφάλεια για την παροχή του οξυγόνου που χρειάζεστε ανά πάσα στιγμή.

Με τους πιο καινοτόμους συμπυκνωτές οξυγόνου από την Inogen, θα νιώσετε την απόλυτη ασφάλεια όπως και την μεγαλύτερη αυτονομία που υπάρχει, ξεχνώντας ότι έχετε μαζί σας έναν συμπυκνωτή οξυγόνου.

TOP